Ing. Josef Holub (ODS)

  •  program: 

Chci přispět k tomu, aby se do politiky alespoň trochu vrátila slušnost. V naší společnosti přece existují problémy, s jejichž řešením souhlasí drtivá většina obyvatel této země či daného regionu. Tady je nutno hledat řešení bez ohledu na politickou příslušnost a né napadat a zesměšňovat ty, kteří se pokoušejí nějaké řešení nalézt. Většinou i částečné řešení je lepší, než nepodniknout nic.

V našem regionu je podle mého názoru nezbytné řešit otázku tzv. „nepřizpůsobivých“ obyvatel. Neexistuje žádné jednoduché řešení. Je třeba drobnými a trpělivými kroky zlepšovat ekonomickou výkonnost regionu. To přinese další prostředky, bez nichž se tento problém řešit nedá. Je velká škoda, že před přijetím Základní listiny lidských práv a svobod nebyla přijata Základní listina lidských povinností.

Další oblastí, ve které je nezbytné pomoci našemu regionu, je budování kvalitnější infrastruktury. Bez kvalitnějších silnic a kvalitnějšího zásobování energií, se nám další rozvoj regionu nemůže podařit.

V celorepublikovém měřítku je třeba dohlédnout na to, aby přejímaná evropská legislativa nebyla našimi úředníky předkládána do našeho Parlamentu v přísnější podobě, než je z Evropy doporučováno. Každý takový zásah totiž snižuje konkurenceschopnost našich výrobků na světových trzích.

Josef Holub, V Děčíně dne 29.7.2014

  • fcb kandidáta: zde
  • web: není
  • transparentní účet: není
  • volební číslo: 1